Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBA PO TURECKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebule 3
papryka czerwona 1
brzoskwinie w puszce 1
sól do smaku
pieprz do smaku
świeża ryba 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: RYBA PO TURECKU

Cebulę podsmażyć, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i brzoskwinie oraz ketchup i przyprawy. Gorący farsz wkładamy do piekarnika, na to układamy pokrojoną i doprawioną rybę i zalewamy resztą farszu. Pozostawiamy na 20 minut. :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak