Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos z bryndzy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 30 dag
bryndza 10 dag
śmietana 0,5 szklanki
chrzan tarty 5 dag
sok z cytryny
cukier
rodzynki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: sos z bryndzy

Bryndze ucieramy z majonezem i śmietaną. Dodajemy chrzan, rodzynki i przyprawiamy do smaku. Podajemy do jaj lub mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 24.02.2012 09:16
dobry sos
Wojtek8 09.01.2011 12:25
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak