Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Risotto z orzechami i rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż do risotto 30 dag
cebula biała 1 sztuka
olej 3 łyżki
bulion drobiowy 3/4 litra
orzechy laskowe 5 dag
rodzynki 5 dag
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z orzechami i rodzynkami

Ryż ugotować w osolonej wodzie,cebule obrac pokroić w kostke podsmazyc na patelni.Dodac ugotowany ryz chwile smazyć potem dodać bulion gotowac ok 20 min,potem wymięszać ryż z rodzynkami i orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 09.08.2013 13:43
fajny przepis, polecam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak