Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet grilowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1
filet z mintaja 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: filet grilowy

Rozmrożony filet pieczemy na ruszcie grilla na tacce auminiowej przez ok.10 minut. W międzyczasie dodajemy masło i przyprawy oraz sok z cytryny.Podajemy z dresingem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 02.06.2011 09:21
lubię taki
Margo1 02.06.2011 09:21
lubię taki
Angelika10 28.02.2011 12:40
z grila niezle smakuje
Jaheira11 23.02.2011 23:11
pyszności
Tomasz17 22.02.2011 21:15
smaczne:)
aga130982 04.02.2011 12:54
mniam
Ania67 04.02.2011 11:08
Rewelacyjnie smakuje
maciek7 01.02.2011 17:52
super przepis
Tomasz17 24.01.2011 20:18
proste i smaczne danie :)
Magda60 18.01.2011 18:16
polecam
Małgorzata106 15.01.2011 21:08
pycha
Magda60 05.01.2011 15:42
super
jolaxa 11.12.2010 18:07
super
mirosława4 10.12.2010 19:35
super
Tomek14 03.12.2010 21:02
pychota
jolaxa 30.11.2010 22:28
mmm
Martysia 29.11.2010 18:06
proste i smaczne danie :)
Maki185 08.11.2010 13:16
Rybka wygląda smakowicie.Musze to zrobić
Mario1 20.10.2010 21:04
fajne
Magda60 18.10.2010 09:42
apetycz
marzencia2007 10.10.2010 15:37
uwielbiam takie ryby z grilla :)
beatkaa153 05.10.2010 21:47
ciekawy przepis
iwona332 17.09.2010 23:45
super
Matik 06.08.2010 12:09
super
aginaa 25.07.2010 10:58
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak