Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z grzybami zapiekane

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 25 dkg
masło 10 dkg
sól do smaku
jajko 1 sztuka
kurki 1 duszone

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z grzybami zapiekane

Zagnieść ciasto. Rozwałkować je, wyciąć kółka, na środku każdego nałożyć duszone grzyby. Zlepić brzegi ciasta. Ułożyć na natłuszczonej masłem blasze. Podpiec w nagrzanym piekarniku ok. pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

lucyna15
lucyna15 17.01.2012 10:23
super
IKrakowianka 05.09.2011 15:56
pycha
Motorek 29.05.2011 10:51
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak