Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krewetki w panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krewetki duże
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Krewetki w panierce

Podgrzej olej w dużym garnku lub frytownicy. Krewetki obtocz w jajku, a nast epnie w bułce tarte, można dwukrotnie. Smaż krewetki w gorącym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna330 23.09.2013 21:12
wygląda rewelacyjnie i na pewno tak smakuje
Justa32 12.06.2012 13:21
wyglądają apetycznie...mniam....
treonina 22.08.2011 12:24
pycha
Motorek 03.06.2011 16:33
super
monciasz 18.02.2011 21:06
nie do końca jestem przekonana do krewetek, ale po tym zdjęciu nabrałam na nie ochoty:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak