Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biały sos do ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana gęsta
koper świeży
bazylia świeża
szczypiorek z cebulką
pieprz
ząbek czosnku
sól
filety rybne

Przepis i sposób przygotowania na: Biały sos do ryb

Usmażyć filety. Podgrzać śmietanę, dodać posiekane: koper, bazylia, szczypiorek z cebulką, rozgnieciony ząbrk czosnku, wymieszać, dodać pieprz i na końcu sól. Podawać do ryby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 17.07.2011 21:15
extra sos
Zoso 17.07.2011 21:15
extra sos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak