Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane jajecznicą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 6 dużych
jajko 4
cebula 2
pieprz
sól
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane jajecznicą

Cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy ją na masełku,trzonki od pieczarek dusimy razem z cebulką , doprawiamy do smaku , wbijamy jajka i smażymy jajecznicę . Pieczarki nadziewamy jajecznicą, panierujemy w rozkłuconym jajku i bułce tartej .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.01.2013 00:24
tak nie jadłam,ciekawie i smacznie
MagdaXXX 25.06.2012 14:11
bardzo ciekawy przepis
kanu83 17.06.2012 08:59
super
rutynka 04.05.2012 11:58
ciekawe:)
ElizaT 15.02.2011 22:01
smaczne
RenataZ-et 06.01.2011 10:48
Dokładnie, niby banalne a jakie ciekawe!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak