Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z ryby

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 0,5 kg
marchewka 2 szt
pietruszka 1 szt
seler 0,5 szt
por 1 szt
pieprz ziarnisty 3 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z ryby

Do garnka wlać 4 szklanki wody. Włożyć warzywa, pieprz, liść laurowy i sól, ugotować do miękkości. Warzywa i przyprawy odcedzić a do wywaru włożyć sprawioną rybę i gotować do miękkości. Następnie rybę wyjąć, podzielić na części, włożyć na talerze i zalać zupą. Podawać z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 30.08.2012 18:57
dobre
mehia 22.03.2011 19:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak