Składniki:
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórek | 1 sztuka |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
młode cebulki | 1 pęczek |
sos | |
śmietana | 20 dag |
sól | |
musztarda | 1 łyżka |
Kwas cytrynowy Prymat | odrobina |
kapusta | młoda |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórek | 1 sztuka |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
młode cebulki | 1 pęczek |
sos | |
śmietana | 20 dag |
sól | |
musztarda | 1 łyżka |
Kwas cytrynowy Prymat | odrobina |
kapusta | młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: