Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa ze swieżych grzybów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 1 litr
grzyby leśne 30 dkg
cebula 5 dkg
masło 1 dkg
mąka
śmietana
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zupa ze swieżych grzybów

Posiekaną cebulę udusić z grzybami pokrojonymi w paseczki, dodać masło. Kiedy grzyby będą miękkie, oprószyć je mąką, dodać do smaku soli i pieprzu i wrzucić do rosołu. Doprawić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak