Składniki:
ser edamski | 5 dag |
posiekana zielenina | |
sos | |
mąka | 1 łyżka |
masło roślinne | 1 łyżka |
śmietana | ½ szklanki |
mleko | ½ szklanki |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa | |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
rokpol | 5 dag |
cielęcina | gotowana |
ser edamski | 5 dag |
posiekana zielenina | |
sos | |
mąka | 1 łyżka |
masło roślinne | 1 łyżka |
śmietana | ½ szklanki |
mleko | ½ szklanki |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa | |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
rokpol | 5 dag |
cielęcina | gotowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: