Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser budyniowy z wiórkami kokosowymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wiórki kokosowe 100 gram
budyń śmietankowy 1 opakowanie
budyń czekoldowy 1 opaowanie
mleko 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: deser budyniowy z wiórkami kokosowymi

Przyządzamy budynie karzdy osobno, do pucharków wkładamy kilka łyżek budyniu czekoladowego, wiórek ,budyniu śmietankowego wiórek i znowu budyniu czekoladowego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak