Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z dwoma farszami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8
sól
pieprz
smietana 18% 2 łyżki
wędzony łosoś 8plastrów
sok z cytryny
twarożek 2 łyżki
chrzan łyżka
szczypiorek
rzodkiewka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z dwoma farszami

jajka ugotuj na twardo.Obierz. Z każdego jajka wytnij klin wielkości 1/6 jajka. Delikatnie wyjmij.
Drobno pokrojonego łososia zmiksuj ze śmietaną i odrobiną soku z cytryny. Przypraw solą i pieprzem. -farsz łososiowy.
Twarożek utrzyj z chrzanem i kurkumą.Dopraw. -farsz serowy
Gotowe masy przełóż do szprycek i za ich pomocą ostrożnie napełniaj otwory w jajkach. Ułóż na półmisku i udekoruj rzodkiewką i szczypiorkiem.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 05.04.2013 16:07
świetne te farssze
Dorian 13.10.2012 21:58
pycha
Dorota59 29.07.2012 15:14
pyszne
Bożena13 16.07.2012 21:42
próbowała i jest wspaniała ta potrawa;))
Wacław 20.06.2012 14:24
ciekawe
Ewelina38 24.05.2012 09:05
muszą być bardzo smaczne i świetnie wyglądać
Maniek2 11.04.2012 08:32
fajne jajeczka
Tika4444 07.04.2012 09:26
przepis wykorzystam
fictor123 14.03.2012 07:49
fajne
caralajna 12.03.2012 07:29
extra
kupiska 07.03.2012 13:11
fajne na poczęstunek dla gości
Wafelek2601 06.03.2012 19:44
ciekawe
dorotka0000025 05.03.2012 13:34
fajny pomysl
Ela15 02.03.2012 09:18
świetny przepis
Marta1986 28.01.2012 10:50
bardzo apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak