Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz grzybowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
sól
pieprz
jaja 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1,5 łyżki
masło 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: farsz grzybowy

umyte grzyby pokroić w paski, włożyć do rondla z rozgrzanym masłem razem z pokrojoną w plastry cebulą i przyprawami. Dusić pół godziny, całkowicie odparowując sok. Do grzybów dodać surowe żółtka, ubitą sztywno pianę oraz tartą bułkę, doprawić do smaku, lekko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak