Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos jajeczny do mięs

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3
smietana 18% 250ml
szczypior 1/3 pęczka
chrzan 1 łyżka
koperek 1/3 małego pęczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos jajeczny do mięs

Szczypiorek i koperek drobno posiekaj.Jajka ugotuj. Obierz i drobno posiekaj. Wymieszaj z 250 ml śmietany,szczypiorkiem i koperkiem. Dodaj chrzan,sól i pieprz.Dokładnie wymieszaj. Gotowe:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 09.08.2012 23:00
Super
Wacław 17.07.2012 10:14
fajny sos !
jeta72 13.06.2012 10:32
fajny :-)
Renataj 09.06.2012 21:43
Warto wypróbować
Dorota59 01.05.2012 20:49
smaczny
ankaryba 18.04.2012 13:40
ciekawy
Dorian 08.04.2012 14:44
pycha
olkaaa 06.04.2012 07:38
fajny
Seba 23.03.2012 11:41
pycha
Jodaj 16.03.2012 08:11
pyszny :)
Robert10 11.03.2012 15:00
fajny
agata1722
agata1722 19.04.2011 10:01
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak