sałatka z fasolki szparagowej

sałatka z fasolki szparagowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    50 dag
  • seler starty

    2 łyżki
  • jogurt naturalny

    pół szklanki
  • sok z połowy cytryny

  • cukier

  • sól

  • orzechy włoskie

    2 posiekane
  • jaja na twardo

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru po czym osączyć go pokroić na kawałki. seler skropić sokiem z cytryny i razem z orzechami dodać do przestudzonej fasolki, wymieszać. Doprowadzić do smaku solą i pieprzem wstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem polać jogurtem posypać drobno pokruszonymi jajkami

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ada-Gaba

15.04.2012 21:31
zapowiada się pysznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat