Składniki:
wątroba cielęca | 0,5 kg |
cebula | 3 szt |
por | 3 szt |
boczek | 10 dag |
olej | 2 łyżki |
rosół | 1 szklanka |
ogórki kwaszone | 2 szt |
pomidory | 3 szt |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wątroba cielęca | 0,5 kg |
cebula | 3 szt |
por | 3 szt |
boczek | 10 dag |
olej | 2 łyżki |
rosół | 1 szklanka |
ogórki kwaszone | 2 szt |
pomidory | 3 szt |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: