Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka paprykowo-cebulowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 4
papryka mielona
cebula
czosnek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: udka paprykowo-cebulowe

udka umyć,posypac papryką,cebulę i czosnek pokroić w plasterki,obłożyć nimi udka,posypać solą i pieprzem,zostawić w chłodnym miejscu na godzinę.Wyjąc z ldówki,włożyć do rękawa,piec 50 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.05.2014 14:22
bardzo dobre
Norgiusz 11.05.2012 09:33
pyszne
Wacław 15.04.2012 11:04
pycha,cos dla mnie
Anna152 06.04.2012 07:51
SUPER
jeta72 22.03.2012 12:56
super
krokodyl 13.03.2012 08:17
mniam
Dorian 26.02.2012 11:24
apetyczne
Tika4444 19.08.2011 07:46
cudownie wyglądają
Ania67 18.07.2011 09:32
rewelacja
berys18 14.06.2011 08:31
ależ apetycznie wyglądają
joanna77 19.04.2011 10:47
fajniutkie,pyszniutkie
Dorota59 26.03.2011 12:17
ale mi narobiłaś ochoty na takie udka
Robert10 10.03.2011 10:40
pyszne takie mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak