Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z dorsza w ziołach

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 400g
tymianek 1 łyżeczka
jajko 2
mąka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z dorsza w ziołach

Dorsza opłukać i osuszyć.
Pokroić na większe kawałki.Osypać pieprzem, tymiankiem i solą ziołową i wstawić na 20 minut do lodówki.
Jajko roztrzepać z małą ilością soli. Kawałki dorsza posypać mąką, zanurzać w jajku i panierować jeszcze raz mąka. Smażyć na złoty kolor na dobrze rozgrzanym oleju.
Smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 19.10.2012 15:24
fantastyczny
GGABI 15.10.2012 19:38
extra
ankaryba 23.08.2012 10:57
super!!!
pierniczkowo 14.08.2012 09:43
pyszna rybka:)
Wacław 24.07.2012 09:02
super danie !
kuklik 13.07.2012 18:08
świetna
caralajna 27.06.2012 08:32
smaczny
ewka1978 29.04.2012 08:20
pyszne
Wafelek2601 14.04.2012 09:03
pyszna ryba
Ela15 05.04.2012 07:23
smaczna rybka
olkaaa 04.04.2012 08:14
super
Ewelina38 14.03.2012 18:39
tak przyrządzona rybka musi wyśmienicie smakować
IZABELA29 06.03.2012 10:17
pyszna rybka
ben-ka 06.03.2012 08:46
zdrowa rybka.
aacaac 21.01.2012 07:26
lubię
bami 03.01.2011 09:11
to musi być dobre :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak