Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczna I

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym mała puszka
cebula czerwona 1
majonez tradycyjny 1 łyżka
sól do smaku
zielenina
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczna I

Ugotowane jajka przekrawamy wzdłuż na pół, wyjmujemy delikatnie żółtka. Tuńczyka odcedzamyi rozcieramy lub miksujemy razem z żółtkami i cebulą okrojoną.W miarę potrzeby dodajemy majonez,aby masa była pulchna . Napełniamy nią połówki jajek i dekorujemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 05.02.2014 13:17
Fajna sałatka :)
plocia 09.04.2013 23:25
Chyba zabrakło w składnikach pieczarek.
Bernadeta1 24.03.2013 00:13
wygląda smakowicie
jordi 24.02.2013 03:42
jajka ze smacznym ekwipunkiem:)))))
Łukasz15 14.01.2013 12:23
Pyszna i ładnie podana
IZABELA29 18.05.2012 08:27
bardzo dobra
PaniMISIOWA 12.10.2011 13:38
pyszne
Malinka 28.08.2011 20:37
Ależ kolorowo na tym talerzu, super!
barbara11561 03.05.2011 00:03
Przepysznie wygląda:)
Jolanta40 19.02.2011 09:26
świetne śniadanko
eli_555 08.02.2011 23:02
pycha
gacopierz23 22.01.2011 14:51
ale pysze i kolorowe
kuklik 06.01.2011 16:44
proste i piękne
misia53 05.01.2011 14:20
:))
ben-ka 05.01.2011 09:53
Misia wszystko ładnie dekoruje.
ElizaT 05.01.2011 07:28
Fajnie udekorowałaś :)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak