Składniki:
ziemniaki | 80 dag |
fasola biała | 30 dag |
cebula | 1 szt |
ocet | 1 łyżka |
majonez | 0,5 szklanki |
szczypiorek siekany | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
ziemniaki | 80 dag |
fasola biała | 30 dag |
cebula | 1 szt |
ocet | 1 łyżka |
majonez | 0,5 szklanki |
szczypiorek siekany | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: