Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka śledziowa z pieczarkami i koprem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matjasy 4 sztuki
pieczarki marynowane 1 słoiczek
koper 1 pęczek
majonez 5 łyżek
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
ogórek kwaszony 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowa z pieczarkami i koprem

Matjasy wymoczyć przez 2 godziny. Po tym czasie pokroić je w kosteczkę, podobnie jak ogórki i pieczarki. Koper drobno posiekać. Wszystko razem wymieszać z majonezem, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 11.03.2011 08:41
smaczna sałateczka
Iwona51
Iwona51 03.01.2011 10:49
dobra -jadłam
RenataZ-et 03.01.2011 00:45
Bardzo lubię takie śledziowe sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak