Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schabowe paluszki w warzywach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 350 gram
papryka czerwona 1 sztuka
cebula 1 sztuka
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat do smaku
sos pieczeniowy 1 opakowanie
pieczarki 400 gram

Przepis i sposób przygotowania na: schabowe paluszki w warzywach

Cebule kroimy w piórka,paprykę w paseczki a pieczarki w krążki.Mięso kroimy w plastry,a nastepnie w paski wielkości frytki.Obsypujemy przyprawą i pochwili obsmażamy na nieielkiej ilości tłuszczu.Wsypujemy warzywa i pieczarki,podlewamy gorącą wodą i dusimy pod przykryciem.Przygotowujemy sos.Wlewamy do mięsa i warzyw i zagotowujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 18.03.2011 15:42
fajne:)
bietka 12.01.2011 14:15
Napewno pyszne:)
Katarzyna156 04.01.2011 21:25
super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak