Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z pasta jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

plastrow sera topionego 8
rzodkiewek 1/2 peczka
czerwonej papryki 1/2
szczypiorku peczek
bazylia świeża garsc
plastrów szynki 8
majonezu 1 lyzka
sól, pieprz do smaku
jajko 2

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z pasta jajeczna

jajka gotujemy na twardo .obieramy i drobno siekamy .
warzywa myjemy i siekamy (kilka piorek szczypiorku odkladamy.)
dodajemy jajka i zioła,mieszamy z majonezem i doprawiay do smaku sola i pieprzem .
na kazdy plaster sera nakladamy paste .zwijamy w roladke i zawijamy w folie. wkladamy do lodowki na jakies 15min . przed podaniem folie zdejmujemy roladki zawijamy w waskie plastry szynki i przewiazujemy szczypiorkiem:) smakuje swietnie

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 06.04.2011 12:45
dla mnie bomba
Marzena40 09.03.2011 08:41
pycha
grazia1 17.02.2011 08:27
pycha
agata1722
agata1722 11.01.2011 17:52
interesujące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak