Gulasz wieprzowy na szybko

Gulasz wieprzowy na szybko

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka lub mięso od szynki

    1 kg
  • Kostka do makaronu Kucharek

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w drobną kostkę. Opiec na tłuszczu i posypać kucharkiem. Opieczone mięsko zalewamy wodą dodając kostki rosołowe. Dusimy ok. 1,5 godziny po czym zagęszczamy mąką. Podawać z kluskami śląskimi.

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

15.11.2011 09:20
super

Iwona51

19.12.2010 10:26
szybki i smaczny obiadek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat