Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz wołowy z estragonem

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe 1 kg
cebula
sól
pieprz
mąka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz wołowy z estragonem

mieso pokroic,oproszyć mąką,na patelni rozgrać olej podsmażyć cebulę,gdy się zeszkli,dodać czosnek,następnie mięso,podsmażyć na rumiano.Podlać gorącą wodą,dusić godzine,dodac estragon ok.2 łyżki,dusić jeszcze pól godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bgs1984 17.05.2012 21:13
mniam
krokodyl 12.03.2012 06:44
smaczne
Dorian 04.03.2012 10:18
smaczne miesko
Tika4444 05.02.2012 20:36
świetny przepis
jeta72 01.02.2012 17:10
lubię gulasze :-)
Hanna11 11.01.2012 21:15
apetycznie wygląda ten gulasz
Motorek 10.12.2011 16:01
super
Motorek 10.12.2011 16:01
super
berys18 25.06.2011 19:25
fajny przepis
Iwona51
Iwona51 10.04.2011 20:51
smaczne
Ania67 14.03.2011 21:23
Ciekawy przepis
Marzena40 14.03.2011 09:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak