Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki z sera pleśniowego z orzechami

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 50 gram
orzechy włoskie 75 posiekane
ser lazur 2 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki z sera pleśniowego z orzechami

Orzechy siekamy drobno. Ser pleśniowy rozcieramy z masłem aż się połączą, dodajemy polowę orzechów wloskich, robimy kulki i nastepnie w reszcie orzchów obtaczmay i wstawiamy do lodowki.
Super przystawka do kolacji z winem i efektownie wygląda.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 22.07.2012 15:34
smaczne
Anna169Hosz 31.10.2010 18:48
Interesujące połączenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak