Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

borowiki 30 dkg
masło 4 łyżki
cebula 1 sztuka
jajko 6 sztuk
posiekany szczypiorek
gęsta śmietana 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z grzybami

Grzyby pokroić, udusić na maśle z dodatkiem drobno posiekanej cebuli. Po uduszeniu dodać śmietanę, a gdy się zagotuje, wbić jajka i drobno posiekany szczypiorek. Jajecznicę smażyć na małym ogniu aż się zetnie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 02.01.2011 15:50
Pyszne śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak