Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska zasmażana

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
cebula 1 sztuka
oliwa 5 łyżek
wino białe wytrawne 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska zasmażana

Kapustę kroimy w paski, cebulę w kostkę. Cebulę podsmażamy na oleju dodajemy kapustę pekińską, podlewamy winem i dusimy do miękkości. Doprawiamy do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 08.05.2012 13:20
smaczna :-)
bietka 01.03.2011 08:28
może być dobre:)
Katarzyna156 16.09.2010 22:37
spróbuję :)
buksiak12 03.09.2010 13:33
fajnie wygląda
buksiak12 03.09.2010 13:33
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:39
fajnie wygląda
Dorota71 03.09.2010 12:39
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:23
ciekawie wygląda
Emilia22 03.09.2010 11:23
bardzo interesujący przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak