Składniki:
fasola szparagowa | 10 d |
groszek zielony | 10 dkg |
marchew | 3 szt. |
ziemniaki | 4 szt. |
kapusta biała | 1/4 główki małej |
pomidorki | 5 szt. |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 1 łyżka |
koperek | 3 łyżki |
sól | |
bulion | 1,5 l |
fasola szparagowa | 10 d |
groszek zielony | 10 dkg |
marchew | 3 szt. |
ziemniaki | 4 szt. |
kapusta biała | 1/4 główki małej |
pomidorki | 5 szt. |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 1 łyżka |
koperek | 3 łyżki |
sól | |
bulion | 1,5 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: