Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie aniołki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
cukier puder do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie aniołki

Ciasto rozwijamy a następnie posypujemy cukrem pudrem. Nakłuwamy widelcem, a następnie za pomocą foremek w kształcie aniołka wycinam. Gotowe wykładamy na papier do pieczenia i pieczemy na złoty kolor ok 20 min w temp. 180\'C. Gotowe aniołki posypujemy cukrem pudrem do smaku. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 08.11.2013 07:49
bardzo fajne
czekoladka_m 16.07.2013 11:12
bardzo dekoracyjne;)
MAR3STA 15.02.2013 19:49
świetne
kasiek 09.01.2013 22:26
piękne
Elżbieta17 02.01.2013 18:12
cudne:)
caralajna 23.09.2012 06:04
pomysłowe
RenataZ-et 03.09.2012 09:01
śliczne :)
Ela15 24.08.2012 12:43
fajne
Hanna5 17.04.2012 08:25
fajowe
emilia11 04.08.2011 18:11
musze je zrobic...
IlonaAlbertos 19.06.2011 22:35
Słodkie te aniołeczki
banditka 07.03.2011 15:44
śliczne :)
jolaxa 14.01.2011 17:11
mmmmmm
pioge7 04.01.2011 15:59
musi być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak