Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos tatarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 25 dag
korniszony 4-5 szt
pieczarki marynowane 1-2 łyżeczki
natka pietruszki do smaku
szczypiorek do smaku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sos tatarski

Korniszony, cebulę, pieczarki pokroić w drobniutką kosteczkę. Natkę i szczypiorek pokroić drobniutko. Wymieszać wszystko z majonezem. Podawać do wędlin, ryb na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak