gęsie wątróbki smażone

gęsie wątróbki smażone

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gęsie wątróbki

    500 g
  • mleko

    250 ml
  • mąka

    3-4 LYZKI
  • masło

    4 LYZKI
  • sól

    DO SMAKU
  • pieprz

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbki moczymy w mleku. Następnie kroimy w plastry i oprószamy mąką. Smażymy po3-4min. z każdej strony Na koniec doprawiamy solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat