Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6-8
majonez
sól i pieprz
ser żółty
koperek
ogórek kiszony 1-2

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Jajka ugotować na twardo następnie przekroić je wzdłuż i wyjąć delikatnie żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem dodać pokrojonego w kosteczkę ogórka oraz starty na tartce ser żółty. Całość dokładnie wymieszać z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem i dodać siekany koperek. Powstała masą napełniać białka jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknbozka 06.12.2011 15:03
mniam
Ela15 30.08.2011 13:35
lubię takie jajeczka:)
Kate131 20.01.2011 08:40
smaczne
Damian19 04.01.2011 08:18
smaczne sa bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak