Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podudzie z indyka pieczone w ziołach

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa 3 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżki
indyk 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Podudzie z indyka pieczone w ziołach

Podudzie pokroić na kawałki, posmarować oliwą, obsypać kucharkiem, pieprzem i ziołami. Zostawić na kilka godzin w lodówce, piec w rękawie w piekarniku nagrzanym do 200 stopni aż do miękkości mięska. Podawać z ziemniakami i surówkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 02.10.2011 18:58
smaczne
magdalea 07.07.2011 21:50
apetyczny
Halusia 22.05.2011 21:47
Pyszności
zbysio 10.03.2011 14:23
super
RenataZ-et 01.01.2011 14:08
Ale chrupiące :)
Iwona51
Iwona51 01.01.2011 13:03
ale smacznie wygląda ,aż ślinka cieknie
Małgorzata113 01.01.2011 12:43
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak