Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree ziemniaczane z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ugotowane ziemniaki 1 kg
masło 2 łyżki
posiekany koperek 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Puree ziemniaczane z koperkiem

Do ugotowanych, odcedzonych ziemniaków dodajemy masło i posiekany koper. Ucieramy na gładką masę. Podajemy z mięsem i surówkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 24.04.2013 20:57
ja to do puree z masłem zawsze dodaję jeszcze trochę mleka
plocia 10.05.2012 22:02
Już idę do Ciebie na obiadek :D
Motorek 11.12.2011 12:46
super
kuklik 01.01.2011 14:22
moje ulubione
RenataZ-et 01.01.2011 14:00
Też nieraz tak robię, nie dość że takie ziemniaczki pięknie wygląda to jeszcze super smakują
Iwona51
Iwona51 01.01.2011 13:06
smaczne są takie ziemniaczki tylko ja dodaję łyżkę gęstej śmietany

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak