Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane serem twarogowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 1 łyżka
kwaśna śmietana 2 łyżki
natka pietruszki 1 łyżka
twaróg 25-30 (pełnotłusty)
jajko ugotowane na twardo 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane serem twarogowym

Jajka należy obrać ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć z nich gniazda nasienne. Ser twarogowy zmiksować z żółtkami, następnie wymieszać z posiekaną zieleniną i doprawić do smaku solą i pieprzem. Farsz nakładać do jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 07.01.2014 21:04
pyszne te jajka
IKrakowianka 05.11.2013 17:47
świetny pomysł
Wafelek2601 24.06.2013 19:18
Bardzo mnie ciekawi smak takich jajek
Iwusia 04.08.2011 22:19
ciekawe jak smakują :D
marta639 18.09.2010 12:54
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak