Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonych buraków

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 1 kg
cebula 1 szt
sól 1 szczypta
cukier 1 łyżeczka
pieprz 1 szczypta
cytryna 1/2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonych buraków

Buraki ugotować, obrać ze skórki, zetrzeć na tarce warzywnej, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, Dosypać cukier, sól i pieprz. Skropic cytryna i wymieszać, schłodzić w lodówce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 18.01.2011 14:30
lubię buraki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak