Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 50 dag
boczek wędzony 10 dag
marchew 1 szt
jajko 1 szt
cebula 1 szt
kajzerka 1 namoczona

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki rybne

Fileta,boczek,marchewkę i cebulę zemleć.Połączyć z odciśniętą kajzerką i jajkiem.Doprawić solą i pieprzem(można dodać szczyptę przyprawy do ryb Prymat).Następnie uformować niewielkie kotleciki, obtoczyć w bułce tartej,układać na blaszkę wyłożoną folią aluminiową.Piec ok 30min.w temp.200*.Podawać z młodymi ziemniakami posypanymi szczypiorkiem oraz sałatą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 04.10.2011 16:30
super
ronald88 04.10.2011 16:29
super
Tika4444 16.04.2011 15:15
wygladasją smakowicie
Ewa111 12.06.2010 15:55
Bardzo smaczne ,spróbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak