Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurki suszone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki 2 kg
słój 1 szt
suszarka 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kurki suszone

Kurki ułożyć na sitach i suszyć w suszarce do warzyw. Po ususzeniu ułożyć w słoiku. Przed wykorzystaniem namoczyć w wodzie 30 minut aby wróciły do pierwotnej wielkości. Stosować do sosów, zup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 18.01.2011 14:25
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak