Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety schabowe nadziewane pieczarkami i serem brie

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 40 dkg
pieczarki 20 dkg
ser brie 10 dkg
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety schabowe nadziewane pieczarkami i serem brie

Schab wypłukać , pokroić i rozbić na kotlety. Mięso posolić obtoczyć w jajku i bułce tartej. Pieczarki pokroić w drobną kostkę, doprawić Kucharkiem i podsmażyć. Na rozłożony kotlet położyć kawałki sera brie i łyżeczką nałożyć wystudzone pieczarki. mięso spiąć wykałaczkami i usmażyć z dwóch storn na złotobrązowy kolor. .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 17.12.2012 12:37
pyszne...;]
kate.500 09.08.2011 13:22
pysznosc zasluguje na plusik...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak