Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lody plombiry orzechowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

lody orzechowe 1/2 kg
bita śmietana 1,5 szklanki
orzechy włoskie 1/3 szklanki posiekanych drobno
ciasteczka

Przepis i sposób przygotowania na: Lody plombiry orzechowe

Lody połączyć z bitą śmietaną i orzechami na jednolitą masę. Przygotową masę przełożyć do małej formy i umieścić w zamrażalniku na około 2 godziny. Po tym czasie wyłożyć na talerz i podzielić na mniejsze kawąłki. Można podawać z małymi ciasteczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak