Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po cygańsku

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet rybny 1 kg
cebula 5 sztuk
Zalewa:
oliwa 1/2 szklanki
przecier pomidorowy 1/2 słoiczka
ocet 3 ŁYZKI
cukier 3 łyżki
woda 1 litr
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
ogórki 1 słoik
ketchup pikantny 1/2 opakowania
papryka marynowana 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po cygańsku

Fileta zrobić w panierce, obsmażyć. ogórki, paprykę pokroić w paski, cebulę zeszklić na oleju. Składniki do zalewy zagotować, dodać cebulę, paprykę, ogórki wszystko wymieszać. Przekładać ryby- farsz - ryba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danusia19671 08.06.2012 09:06
Lubię ryby pod każdą postacią
bami 08.11.2011 00:17
Ciekawy przepis na rybę :)
jolaxa1 28.10.2011 23:09
pycha
suzana 31.12.2010 15:07
super przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak