Składniki:
mąka | 2 szklanki |
twaróg | 1,20 kg |
jaja | 7 szt |
olej | 1 szklanka |
mleko | 2 szklanki |
cukier wanilinowy | 3 |
budyń śmietankowy | 1 |
śmietana 12% | 2 łyżki |
cukier | 1 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | |
palma | 1/2 kostiki |
wiórki kokosowe |
mąka | 2 szklanki |
twaróg | 1,20 kg |
jaja | 7 szt |
olej | 1 szklanka |
mleko | 2 szklanki |
cukier wanilinowy | 3 |
budyń śmietankowy | 1 |
śmietana 12% | 2 łyżki |
cukier | 1 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | |
palma | 1/2 kostiki |
wiórki kokosowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: