Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka w piwie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 60 dkg
piwo 1 szklanka
cebula 1 szt
pieprz do smaku
majeranek 1 łyżeczka
sól do smaku
olej do smażenia
papryka 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w piwie

Żeberka dzielimy na kawałki, posypujemy przyprawami i obsmażamy na oleju z pokrojoną cebulą.Podlewamy piwem i dusimy do miękkości. Podajemy z ziemniakami i gotowaną kiszona kapustą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 09.02.2013 11:51
bardzo lubimy żeberka w kazdej postaci.
Tomasz17 02.06.2011 14:31
przepyszne
Izabela/bella81 17.04.2011 09:50
pyszności
rosik93 05.02.2011 23:59
mniam
Mati13 14.01.2011 12:46
wyśmienite!
m1monika 31.12.2010 07:55
są pyszne!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak