Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cannelloni z białym serem i boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cannelloni 300 gram
jajko 1 s ztuka
boczek 300 gram
sos beszamelowy 300 mililitrów
twaróg 400 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: cannelloni z białym serem i boczkiem

przygotowany sos w połowie lewamy do naczynia żaroodpornego, Boczek kroimy w kostkę dodajemy do sera, oraz jajko, przyprawiamy do smaku, wyrabiamy farsz. Farszem faszerujemy makaron, układamy na sosie polewamy pozostała częścia,pieczemy ok 40 minut.można posypać pod koniec startym serem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak