Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z indyka z farszem z grzybów i kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 2 kilogramy
pieczarki 400 gram
kapusta kiszona 400 gram
bulion drobiowy 600 mililitrów

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z indyka z farszem z grzybów i kapusty

Kapustę płuczemy obgotowujemy, pieczarki myjemy , scieramy na trtce, podsmążamy dodajemy wcześniej odcedzona kapuste , podsmażamy, filet myjemy , nacinamy nacieramy z obu stron przyprawą układamy farsz,zwijamy związujey nicią bawełniana , układamy w brytfanie, podlewamy bulionem , piezemy100 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

isetta 06.10.2011 22:19
super przepis
Mysiunia 30.12.2010 21:13
fajny przepis, a może by tak jakies zdjęcie?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak