Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z indyka z miesem mielonym i pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 300 gram
filet z indyka 2 kilogramy
pietruszka zielona 1 peczek
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 1 opakowanie
bulion drobiowy 600 mililitrów

Przepis i sposób przygotowania na: filet z indyka z miesem mielonym i pietruszką

Filet myjemy rozcinamy tak aby powstał duży płat, mieso mięszamy z posiekana bardzo drobną pietruszką, oraz przyprawą, filet nacieramy sola i pieprzm układamy mieso mielone, zwijamy zwiazujemy nicią bawełnianą, układamy w brytfanie podlewamy bulionem pieczemy ok 100 minut,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak