Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z indyka z parówkami i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 2 kilogramy
parówki 4 sztuki
ser 300 gram
wino białe 300 mililitrów
bulion 300 mililitrów
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: filet z indyka z parówkami i serem

Mięso myjemy rozcinamy tak aby powstałduzy płat można lekko rozbić w srodek wkładamy parówki oraz pokroiony w kostke ser,zwijamy, zwiazujemy nicia bawełniana, układamy w brytfanie, podlewamy bulionem i winem , piecczemy 0koło 100 minut,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 04.11.2011 17:57
bardzo pyszny i ciekawy przepis na pewno go wypróbuję
angelika14 04.11.2011 17:57
bardzo pyszny i ciekawy przepis na pewno go wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak